Rart at vide om speak

Du siger hurtig levering – hvor hurtigt?

Jeg er næsten altid i nærheden af en mikrofon og en speakboks. Så ring eller skriv og vi finder hurtigt tid til dig.

Hvilke informationer skal du bruge?

Det nemmeste er at vi ringer sammen. Så kan du forklare præcis hvad du har brug for. Og vi kan sikre os at det passer med dit budget og din deadline. Derefter sender jeg et tilbud på skrift. Og når du har trykket godkend, går jeg i gang. Det er din sikkerhed for en god og fair aftale.

Hvem kan bestille speaks?

Alle der har brug for et speak, kan bestille. Og hvis du ikke har prøvet at få et professionelt speak leveret før, så tøv ikke med at ringe eller skrive. Så kan jeg svare på alle dine spørgsmål.

Hvordan modtager jeg speak?

Det kommer helt an på hvordan det er nemmest for dig. Som regel sender jeg et link til den færdige speak. Den er gjort klar efter de aftaler vi har lavet. Klippet og også processet hvis du ønsker det.

Hvad hvis jeg ikke er helt sikker på hvilken stil speaken skal være?

Jeg er altid frisk på at sende en specifik demo på lige præcis dit projekt. Både i forhold til stil og tone. Men også for at sikre at eventuelle produkt- og stednavne bliver udtalt korrekt.

Jeg har mange års erfaring, så jeg kan helt sikkert komme med input, hvis du selv er i tvivl.

Jeg vil gerne deltage under optagelsen – kan jeg det?

Ja, der er flere muligheder. Skype, Zoom, Facetime, Source-connect eller Cleanfeed er ofte brugt. Men jeg kan også komme til dit studie, eller et eksternt studie og speake for dig, efter aftale.

Men hvad hvis jeg har ændringer til manus efter du har inspillet?

Ændringer efter levering vil blive pålagt et gebyr. Størrelsen af gebyret afhænger af hvor omfattende ændringerne er.

Men hvad hvis du laver en fejl i din speak – eller jeg ikke er tilfreds?

Ingen af os kan være tjent med at du ikke er tilfreds. Så jeg retter naturligvis mine fejl uden beregning. Og mit eneste ønske er at du bliver tilfreds. Så det skal jeg nok sørge for at du bliver.

Hvordan betaler jeg?

Jeg sender en faktura baseret på det tidligere fremsendte tilbud. Betalingsbetingelser: Netto 8 dage.

Kan jeg bestille en gratis prøvespeak allerede nu?

Yes! Jeg er altid klar på at lave en gratis prøvespeak. Hvis du allerede har et udkast eller en færdig tekst, så send den, så du kan høre hvordan jeg vil lyde på dit projekt. Det kan også være at du har et arkiv til stemmer. Så er du velkommen til at sende en generisk tekst du kan bruge til dine kunder. 

Send mig et manus og hør hvordan jeg lyder.