Dennis Ravn varmer op for Enrique Iglesias

Dennis Ravn

Kendt radiovært skal varme op for Enrique Iglesias

Normalt kender vi hans sprøde røst som en del af det prisvindende morgenshow GO´NOVA. Men på søndag skal den 42-årige Dennis Ravn varme op til koncerten med superstjernen Enrique Iglesias i ROYAL ARENA.

Radiovært Dennis Ravn har fået et tilbud, han ikke kunne sige nej til. Udover at være radiovært har Dennis Ravn i mange år nemlig også begået den som dj. Og det er med den baggrund, han søndag den 3. juni skal på scenen i ROYAL ARENA.

– Det er en mulighed, jeg ikke kunne sige nej til. Det bliver vildt sjovt, og så kan jeg også krydse optrædende i ROYAL ARENA af på min liste af oplevelser her i livet, lyder det fra den morgenfriske radiovært.

Dennis Ravn har ellers prøvet lidt af hvert i sin lange karriere – radiovært siden barneårene, blandt andet som en del af Freakshow på The Voice, mangeårig stadionspeaker for superligaklubben OB og selvfølgelig ikke mindst nuværende medlem af morgenholdet fra GO’ NOVA.

Hvilke numre de mange Enrique Iglesias-fans skal varmes op med, vil Dennis Ravn ikke afsløre. Men han lover, at den verdenskendte sanger får sine Súbeme La Radio, Bailamos og El Perdón for sig selv.

Dennis Ravn kommer i øvrigt ikke alene til ROYAL ARENA. Han tager sine kolleger fra GO´NOVA med, som i dagens anledning også skal møde Enrique Iglesias.

FOTOKREDIT: Krestine Havemann

Kilde: Bauermedia.dk

About DennisRavn
Far. Kæreste. Radiovært. Speaker. Født i 1975. OB fan. Alfa Romeo elsker. Seminørd.